Toimitusehdot

Toimitukset:

Tilaukset pyritään lähettämään viimeistään toisena arkipäivänä tilauksenne vastaanottamisesta.

Hinnat:

Kaikki hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja sisältävät arvonlisäveron.

Toimituskulut:

Toimituskulut määräytyvät postin tariffien mukaan ja määräytyvät tilaamienne tuotteiden painon mukaan. Erillisiä käsittelymaksuja ei hintoihin lisätä.

HUOM! Noutamatta jätetty paketti ei ole peruutettu tilaus! Perimme noutamatta jääneestä paketista lähetyksen palautus- ja käsittelykustannuksina 19,50 €/paketti.

Pienlaskutuslisä

Lisäämme laskutuslisän +5€ kaikkiin alle 50€ laskuihin.

Maksutavat:

Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa joko etukäteen tilisiirrolla, Klarna -Tilillä, Klarna -laskulla tai postiennakolla tai bussiennakolla, jolloin maksu suoritetaan postissa tai matkahuollossa käteisellä/pankkikortilla lähetystä noudettaessa. Tilisiirrolla maksettaessa maksu tulee suorittaa etukäteen, lähetämme tuotteet vasta kun maksu näkyy tilillämme. Varaamme tuotteita tilisiirtotilauksiin yhden viikon, alkaen siitä päivästä, kun maksuohjeet lähetetään. Mikäli maksua ei viikkoon kuulu, emme takaa, että kaikkia tuotteita löytyy varastosta. Laskulla myymme vain yrityksille ja yhteisöille, jolloin luottotiedot tarkistetaan ennen tilauksen lähettämistä. Laskulla tilaavien tulee täyttää kassalla Y-tunnus sille varattuun kenttään. Suomessa vallitsevan tilanteen johdosta myymme tällä hetkellä laskutusasiakkaille ainoastaan ennakkolaskulla.

Omistusoikeus:

Tuotteen omistusoikeus siirtyy asiakkaalle vasta, kun tuote on täysin maksettu.

Palautusehdot:

EBAEI eli myyjä lähettää tilausvahvistuksen verkkokaupan kautta s-postilla ja/tai lähetyksen mukana.

Ostajalla on oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä sähköpostitse (myynti@hautomakone.fi) 14 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Vastaanotettuaan peruuttamisilmoituksen EBAEI ilmoittaa ostajalle viivytyksettä peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Ostaja vastaa tavaran palauttamisesta syntyvistä kustannuksista, ellei palautuksen syy johdu EBAEI:sta tai sen vastuulla olevasta virheestä. Tavara, tuotepakkaus ja käyttöohjeet on palautettava EBAEI:lle 14 vuorokauden kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä sellaisina kuin ne oli toimitettu ostajalle. Tavarat, hintalaput, käyttöohjeet ja pakkaukset tulee olla virheettömiä ja myyntikuntoisia. Ostajan tulee huolehtia siitä, että palautettava tavara pakataan huolellisesti alkuperäisiin pakkauksiinsa samalla tavalla kuin se oli toimitettu ostajalle ja siten, ettei se vahingoitu palauksen yhteydessä. EBAEI ei palauta tuotteen toimittamisesta jo kertyneita toimituskuluja.

Ostajan ei katsota peruuttaneen tilausta sovittujen ehtojen mukaisesti, jos hän vain kieltäytyy vastaanottamasta lähetystä eli jättää noutamatta lähetyksen. Tässä tapauksessa EBAEI:lla on oikeus laskuttaa ostajalta tarpeettomat lähetyskustannukset ja muut ostajan sopimusrikkomuksesta EBAEI:lle syntyneet vahingot.

Ostaja on velvollinen tavaran vastaanottamisen jälkeen huolehtimaan siitä, että tavara säilyy olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes hän on päättänyt pitää tavaran. Jos ostaja tavaran käyttöönoton jälkeen peruuttaa sopimuksen, hänen on vastattava sen arvon alentumisesta. Tavaraa ei katsota otetuksi käyttöön, jos ostaja on käsitellyt tavaraa vain siten kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi. Tuotepakkausten, käyttöohjeiden, tuotteide tai niiden osien käytön jäljet tulkitaan arvonalenemiseksi.

EBAEI palauttaa ostajalle tämän maksaman kauppahinnan 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun EBAEI on vastaanottanut peruuttamisilmoituksen, ei kuitenkaan ennen kuin EBAEI on vastaanottanut palautettavan tavaran tai ostaja on osoittanut EBAEI:lle lähettäneensä tavaran takaisin.

Takuuehdot:

Kaikissa myytävissä tuotteissa on valmistajan takuu. Takuuhuoltoasioissa asiakkaan tulee esittää ostokuitti todisteena huollettavan tuotteen ostohetkestä.