Toimitusehdot

Asiakastiedot

Asiakaan tulee tilausta tehdessään ilmoittaa: nimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite ja puhelinnumero. Asiakastietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain tilauksen toimittamiseen ja hallintaan tarvittavalla tavalla. Asiakas on vastussaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.11

Toimitukset:

Tilaukset pyritään lähettämään viimeistään toisena arkipäivänä tilauksenne vastaanottamisesta.

Hinnat:

Kaikki hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja sisältävät arvonlisäveron. ALV-erittelyn saa siirryttäessä kassalle. 

Toimituskulut:

Toimituskulut määräytyvät Matkahuollon tariffien mukaan ja määräytyvät tilaamienne tuotteiden painon mukaan. Erillisiä käsittelymaksuja ei hintoihin lisätä. Hautomakone.fi varaa oikeuden pakottavista syistä (esim. toimitusvaikeudet) kaupan peruuttamiseen myyjän vastuun rajoittuessa enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen.

HUOM! Noutamatta jätetty paketti ei ole peruutettu tilaus! Perimme noutamatta jääneestä paketista lähetyksen palautus- ja käsittelykustannuksina 19,50 €/paketti.

Maksutavat:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.
Pivon käyttöehdot

MobilePay
Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn ehdot

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)

Apple Pay
Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.
Apple Payn käyttöehdot


Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley, Jousto ja AfterPay. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)
Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)
Lue lisää: walley.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste (.pdf)
Lue lisää: jousto.com

OP Lasku
OP Laskun kuluttajaehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)
Lue lisää: op.fi

AfterPay
Lue lisää: afterpay.fi

 

 

Omistusoikeus:

Tuotteen omistusoikeus siirtyy asiakkaalle vasta, kun tuote on täysin maksettu.

Palautusehdot:

EBAEI eli myyjä lähettää tilausvahvistuksen verkkokaupan kautta s-postilla ja/tai lähetyksen mukana.

Ostajalla on oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä sähköpostitse (myynti@hautomakone.fi) 14 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Vastaanotettuaan peruuttamisilmoituksen EBAEI ilmoittaa ostajalle viivytyksettä peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Ostaja vastaa tavaran palauttamisesta syntyvistä kustannuksista, ellei palautuksen syy johdu EBAEI:sta tai sen vastuulla olevasta virheestä. Tavara, tuotepakkaus ja käyttöohjeet on palautettava EBAEI:lle 14 vuorokauden kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä sellaisina kuin ne oli toimitettu ostajalle. Tavarat, hintalaput, käyttöohjeet ja pakkaukset tulee olla virheettömiä ja myyntikuntoisia. Ostajan tulee huolehtia siitä, että palautettava tavara pakataan huolellisesti alkuperäisiin pakkauksiinsa samalla tavalla kuin se oli toimitettu ostajalle ja siten, ettei se vahingoitu palauksen yhteydessä. EBAEI ei palauta tuotteen toimittamisesta jo kertyneita toimituskuluja.

Ostajan ei katsota peruuttaneen tilausta sovittujen ehtojen mukaisesti, jos hän vain kieltäytyy vastaanottamasta lähetystä eli jättää noutamatta lähetyksen. Tässä tapauksessa EBAEI:lla on oikeus laskuttaa ostajalta tarpeettomat lähetyskustannukset ja muut ostajan sopimusrikkomuksesta EBAEI:lle syntyneet vahingot.

Ostaja on velvollinen tavaran vastaanottamisen jälkeen huolehtimaan siitä, että tavara säilyy olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes hän on päättänyt pitää tavaran. Jos ostaja tavaran käyttöönoton jälkeen peruuttaa sopimuksen, hänen on vastattava sen arvon alentumisesta. Tavaraa ei katsota otetuksi käyttöön, jos ostaja on käsitellyt tavaraa vain siten kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi. Tuotepakkausten, käyttöohjeiden, tuotteide tai niiden osien käytön jäljet tulkitaan arvonalenemiseksi.

EBAEI palauttaa ostajalle tämän maksaman kauppahinnan 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun EBAEI on vastaanottanut peruuttamisilmoituksen, ei kuitenkaan ennen kuin EBAEI on vastaanottanut palautettavan tavaran tai ostaja on osoittanut EBAEI:lle lähettäneensä tavaran takaisin.

Takuuehdot:

Kaikissa myytävissä tuotteissa on valmistajan takuu. Takuuhuoltoasioissa asiakkaan tulee esittää ostokuitti todisteena huollettavan tuotteen ostohetkestä.